Reclamant àudio-descripcions a TV3

Sobre la següent notícia, La nostra plataforma ha fet arribar a tv tres el següent correu electrònic:

Impuls al català a les grans plataformes, que incorporaran els doblatges de TV3 – https://www.ccma.cat/324/impuls-al-catala-a-les-plataformes-hbomax-i-netflix-incorporaran-els-doblatges-de-tv3/noticia/3232841/

Escrit enviat:

Estimat equip de TV3,

Ens posem en contacte amb vosaltres des de la plataforma No ho Veiem Clar (https://www.nohoveiemclar.cat).

Aquest correu és per expressar la nostra satisfacció pel vostre treball amb la inclusió dels àudios en català a altres plataformes, però no estem contents de que no s’hagi inclòs l’àudio-descripció en els àudios que heu enviat.

D’aquesta manera, ens agradaria sol·licitar-vos aquesta millora que ajudaria a un gran nombre de persones invidents que escolten contingut audiovisual en català, com sèries o pel·lícules.

Ens agradaria demanar-vos que considereu la possibilitat d’incloure les àudio-descripcions en aquests àudios que heu enviat a altres plataformes, així com les que teniu a la vostra web. Tots sabem que avui dia es consumeix el contingut a través d’aquestes aplicacions.

Les àudio-descripcions serien una gran eina d’accessibilitat que permetrien a les persones amb discapacitat visual gaudir de les vostres produccions audiovisuals sobretot fora de l’àmbit de la web i dins de les plataformes externes.

Aquesta opció seria molt beneficiosa per a aquells que utilitzen la llengua catalana com a mitjà de comunicació principal, i entenem que és el que voleu també vosaltres, així que si us plau, no ens deixeu enrere.

Amb la inclusió de les àudio-descripcions en català a les vostres plataformes de transmissió així com les externes, TV3 demostraria el seu compromís amb la diversitat i la inclusió, assegurant-se que cap espectador es quedi enrere. Això també ampliaria l’abast de les vostres produccions, arribant a una audiència més àmplia i fomentant la igualtat d’oportunitats per a tothom.

Us animem a considerar aquesta proposta i a prendre les accions necessàries per incorporar les àudio-descripcions en català a les vostres plataformes.

Estem segurs que aquesta millora serà rebuda positivament per part de la comunitat i demostrarà el vostre compromís amb l’accessibilitat i la inclusió.

Moltes gràcies per llegir aquesta carta i per la vostra atenció.

Esperem amb il·lusió la vostra resposta i les possibles accions que prendreu en resposta a aquesta sol·licitud.

Atentament,

Plataforma No ho Veiem Clar

https://www.nohoveiemclar.cat


Publicada

a

per

Etiquetes: