3 de desembre, dia de les persones amb diversitat funcional

Avui 3 de desembre és el dia de les persones amb diversitat funcional.

Des de la nostra plataforma estem molt contents perquè des de la fundació de la nostra plataforma per a la defensa dels drets de les persones amb discapacitat visual hem realitzat un seguit d’accions que, tot i que s’estan començant a aplicar lentament, creiem que són molt positives:

Des de la defensa dels nostres drets per a la tecnologia digital al Parlament de Catalunya, fins a la reivindicació del català com a llengua als dispositius Apple, i la millora de l’accessibilitat de les aplicacions de la televisió. També voler donar a conèixer la necessitat de millora dels espais públics, perquè cada cop siguin més accessibles per a tothom.

Esperem que el 2024 sigui un any encara més productiu i profitós.


Publicada

a

per

Etiquetes: