Bon any, Bon Preu

Benvolguts lectores, benvolgudes lectores.

En primer lloc, desitjar-vos un bon any 2024 des de la nostra entitat, No ho Veiem Clar, a veure si cada vegada podem veure-ho tot una mica més clar.

Aquesta vegada comencem fort i ens adrecem als supermercats Bon Preu i Esclat per demanar una millora de l’accessibilitat.

Des de No ho Veiem Clar, també ajudem a que les entitats millorin el seu nivell d’accesibilitat. Aquí trobareu el correu que hem dirigit a Bonpreu:

Estimats/des senyors/esde Supermercats Bon Preu: Us fem arribar aquesta carta des de la Plataforma No ho Veiem Clar. Som una plataforma que defensa els drets de les persones amb diversitat funcional visual, i que es crea per assolir el ple reconeixement i respecte del col·lectiu per part de la societat i les institucions. Voldríem expressar la nostra admiració per la vostra implicació en la promoció de la llengua catalana i el suport als productes de proximitat. Valorant molt positivament aquest compromís, també voldríem fer arribar una inquietud que considerem d’importància. Com a col·lectiu de persones cegues, hem trobat que l’aplicació actual de Bon Preu no és accessible per a nosaltres. L’accés a l’aplicació mitjançant tecnologies d’assistència és crucial per a persones cegues o amb baixa visió, ja que ens permet comprar amb comoditat i independència. Considerant la vostra excel·lent reputació en altres àmbits socials, ens permetem suggerir-vos que també us impliqueu en la qüestió social de les persones cegues. Fer l’aplicació accessible per a nosaltres no només seria un gest de suport, sinó que també representaria una oportunitat per a l’empresa de mostrar el seu compromís amb la inclusió i la diversitat. Confiem en la vostra consideració d’aquesta qüestió i esperem amb optimisme una resposta positiva, i tan mateix ens oferim per a poder validar l’accessibilitat de la seva aplicació en tot el que calgui. Moltes gràcies per la vostra atenció. Atentament, Plataforma No ho Veiem Clar

NO HO VEIEM CLAR

L’entitat:NO HO VEIEM CLAR És una plataforma cívica en defensa dels drets de les persones amb problemes visuals. Més informació: https://nohoveiemclar.cat/


Publicada

a

per

Etiquetes: